Ήττα Πανναξιακού με 3-2 από τον Ηρόδοτο
Την πρώτη του ήττα, και μάλιστα εντός έδρας, γνώρισε η ομάδα ποδοσφαίρου του Πανναξιακού απέναντι στον Ηρόδοτο. Το παιχνίδι για τον 6ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής τελείωσε με 3-2, με τον Πανναξιακό να μην μπορεί να πάρει τη νίκη απέναντι σε έναν ομολογουμένως πολύ καλό αντίπαλο. Ο Σαλταπίδας στο 11’ άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους με τον Ζαφείρη στο 15’ να κάνει το 2-0, ενώ στο 40’ ο Χαρίτος έκανε το 3-0. Η ομάδα της Νάξου μείωσε με τα γκολ των Παπασταθόπουλου (60’) και Ντούκα (77’), αλλά δεν κατάφερε να ανατρέψει το παιχνίδι.
ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ: Γιουργούσης, Σάββας, Τσαρτσαράς, Μεσημέρης (46′ Ανδρεόπουλος), Βάσος (46′ Ντούκα), Καλογέρης, Καρούσης, Παπαδόπουλος, Βούλγαρης (74′ Μποδώνιας), Παπασταθόπουλος, Αριανούτσος
ΗΡΟΔΟΤΟΣ: Ζαφείρης Δ., Κοζυράκης, Αχιλλέως, Χαρίτος, Μπινιχάκης (64′ Μωραϊτης), Μπαλάφας, Σαλταπίδας (64′ Τσομπανάκης), Γεωργόπουλος, Ζαφείρης Α., Κούρντι, Χατζηανδρέου (74′ Γιαπετζάκης)