August 3, 2020

ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Πνοή Αλλαγής στα Τουριστικά Δρώμενα του Νησιού -

Παρασκευή, 12 Μαΐου, 2017

Είναι τα μαθηματικά , ηλίθιοι …! -

Κυριακή, 24 Ιανουαρίου, 2016

Ποιος είναι ο ΣΥΡΙΖΑ? -

Τετάρτη, 11 Νοεμβρίου, 2015

Η ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΛΙΟΥ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ -

Κυριακή, 25 Οκτωβρίου, 2015

Τα πρόβατα ο Καθοδηγητής και η Σφαγή -

Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου, 2015

Γίνε η Αλλαγή -

Τρίτη, 15 Σεπτεμβρίου, 2015

“Οι πολιτικοί δεν αντέχουν να λένε αλήθειες αλλά μεταξύ μας ούτε και οι πολίτες αντέχουν να τις ακούν” -

Κυριακή, 13 Σεπτεμβρίου, 2015

Το παλιό και το καινούργιο -

Δευτέρα, 7 Σεπτεμβρίου, 2015

Αρχαιολογικό Μουσείο Νάξου Μόνο κάθε Τρίτη ανοιχτά ! -

Δευτέρα, 16 Μαρτίου, 2015

Δημόσιο ΙΕΚ στη Νάξο -

Τετάρτη, 13 Αυγούστου, 2014

Τα Τελικά Αποτελέσματα του Ά Γύρου των Δημοτικών εκλογών για τη Νάξο & τις Μικρές Κυκλάδες 2014 -

Δευτέρα, 19 Μαΐου, 2014

Ευρωεκλογές 2014 Δημοσκόπηση Για Τη Νάξο -

Σάββατο, 10 Μαΐου, 2014

Τα Logs της Δημοσκόπησης για το Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων -

Κυριακή, 4 Μαΐου, 2014

Ο ΔΗΜΟΣ ΝΑΞΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΟ SUPER MARKET ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ 1080,05 τμ -

Πέμπτη, 1 Μαΐου, 2014

Η Καθαριότητα είναι Πολιτισμός στη Νάξο? -

Κυριακή, 27 Απριλίου, 2014

Ο Εμμανουήλ Βάβουλας στη «Νησιωτική Πολιτεία» -

Πέμπτη, 24 Απριλίου, 2014

Το «colpo grosso” στην Eurobank ή πως κλεβουμε τα λεφτα των φορολογουμενων -

Τετάρτη, 16 Απριλίου, 2014

Τέλος για την Eurobank; -

Τετάρτη, 5 Μαρτίου, 2014

Εσείς ποιον θα ψηφίσετε στις εκλογές για το δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων; -

Σάββατο, 22 Φεβρουαρίου, 2014

Επιδοτούμενα σεμινάρια εργαζομένων μαζικής εστίασης στη Νάξο με όφελος 200 ευρώ -

Πέμπτη, 28 Νοεμβρίου, 2013

Ναξιώτικες γεύσεις και Π.Ο.Π. προϊόντα στα σεμινάρια της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος

naxospop

Τα Ναξιώτικα Π.Ο.Π. προϊόντα παρουσιάστηκαν  στα  σεμινάρια  μαγειρικής για επαγγελματίες ( Gourmet Club Seminars) που διοργάνωσε η Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδος. Συγκεκριμένα, στην ενότητα “Η ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΠ (Προϊόντων Ονομασίας Προέλευσης)  ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ” συμμετείχε από τη Νάξο ο σεφ Δημήτρης Παπαδόπουλος, executive chef, τακτικό μέλος της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος και  εκπρόσωπος της Λέσχης στα νησιά της  Νάξου, Πάρου, Αμοργού, τα Κουφονήσια, τη Σαντορίνη και την Ίο.
Ο σεφ Δημήτρης Παπαδόπουλος παρουσίασε μοναδικά πιάτα εμπνευσμένα από τις Κυκλάδες και συστατικά όπως γραβιέρα Νάξου, πατάτες Νάξου, κοπανιστή και Κίτρο